Donderdagavond stelden de leerlingen van het 7e jaar Office Assistant van kOsh Campus Bovenrij fier hun virtueel bedrijf Sweet Life voor.  Tijdens het voorbij schooljaar hebben ze geldinzamelacties georganiseerd, waarvan een groot deel naar Think-Pink gaat.   Think-Pink ontving een cheque van €500.

Kantooradministratie en gegevensbeheer wordt door de kOsh Campus Bovenrij ingericht in het secundair onderwijs. Deze onderwijsvorm verhoogt voor leerlingen de mogelijkheid om een realistisch beeld te krijgen over de administratie binnen een bedrijf. Met een heleboel vaardigheden in de hand, stappen de meeste leerlingen na afloop van dit schooljaar het bedrijfsleven in.   Om de werking van een bedrijf binnen de school te brengen, startten de leerlingen met één oefenfirma. Al 8 jaar draaide de oefenfirma Sweet Life op volle toeren.

Foto : Sweet Life zijn  Evelyn, Eveline, Deirdre, Nicole, Amber, Kathleen, Gwendolyn, Fatmire, Nikki, Nikita, Bart, Stefan en Adam.  Samen met Chris Muyldermans van Think-Pink / foto Guy Verellen.